WELKOM BIJ SMOKEY BLINDERS

Over ons

WELKOM BIJ
SMOKEY BLINDERS

We werken met de beste producten, al onze gerechten zijn huisgemaakt! Om af te halen, te bezorgen of gezellig bij ons op te eten.

Wij zien graag op social media wat uw favoriet is! Onze toppers, Brisket en pulled pork zijn minimaal 16 uur gerookt in onze smoker. Perfect gegaard, met een subtiele rooksmaak. Hier kan je geen genoeg van krijgen.

Wij willen de lekkerste gerechten maken die snel voor u klaar staan. Liefde voor de keuken en werken met de beste producten dat is waar we voor staan. Verse sandwiches, salades en homemade specials. geserveerd met de lekkerste frietjes, hopelijk tot snel!

 

ROOKHOUT

GEROOKT MET SMAAK

Door rook te gebruiken om vlees en vis te bakken, ontstaat wat gerookt vlees wordt genoemd. Het gebruik van rook als methode om vlees te koken of te bewaren bestaat al eeuwen. Om de rook te produceren, mogen verschillende soorten hardhout smeulen in een rokerij, grill of vleesroker. De rook die door deze hardhoutsoorten wordt geproduceerd, bakt, conserveert en voegt een unieke smaak toe aan het vlees. Het rookproces gaart het vlees langzaam, waardoor het vlees erg mals en extra smaakvol wordt. Zie hieronder onze soorten rookhout.

 

WELKOM

BEZOEK ONS!

Je kunt ons vinden op het volgende adres:
Rapportstraat 3, 5504 BN Veldhoven

Voor vragen kun je ons bereiken via:
info@smokeyblinders.nl

We zijn geopend van:
Dinsdag tot en met Zondag van 12:00 tot 21:00 uur